IL: Mäkihyppylegenda löysi rahoittajan mitaleilleen – ”En pysty sanomaan enempää”

© Kuva: Getty Images

Toni Niemisen olympiamiatalit on vedetty pois panttihuutokaupasta.

Niemisen kahta Albertvillen vuoden 1992 olympialaisista voittamaa kultamitalia panttihuutokaupattiin 2 500 euron lähtöhintaan. Myynnissä oli myös saman vuoden olympiapronssi, jonka starttihinta on 2 000 euroa.

Nieminen löysi lopulta rahoittajan.

– En ole itse tilannetta kauheasti seurannut. Tuntuu, että se kiinnostaa kaikkia muita enemmän kuin minua. Onhan tässä puhelimeen joutunut vastailemaan! Tietysti tuntuu hyvältä, että auttavia käsiä löytyy, Nieminen sanoi Iltalehdelle.

Ostajasta Nieminen vaikenee.

– En pysty sanomaan enempää. Kerron, kun on kerrottavaa. Eivätköhän ne hyviin käsiin päädy.

Ilta-Sanomien mukaan Nieminen saisi mitalit takaisin.

Iltalehden jutun voit lukea täältä.