Viime viikolla Madridin ATP Masters -turnauksen nelinpelissä puolivälieriin yltänyt Henri Kontinen jatkaa valmistautumistaan Ranskan avoimiin pelaamalla parinsa John Peersin kanssa tällä viikolla Rooman ATP Masters -kilpailussa.

Maailman ykkösparin peli ei ole viime aikoina massalla toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Kontinen ja Peers pääsevät kaavion ykkösparina myös Roomassa suoraan toiselle kierrokselle. Siellä vastaan tulevat joko Portugalin Joao Sousa ja Espanjan Fernando Verdasco tai Kanadan Daniel Nestor ja Ranskan Edouard Roger-Vasselin.

Ensimmäisen kierroksen ottelu pelataan tiistaina, joten Kontisen ja Peersin toivottavasti pitkä urakka Roomassa alkanee keskiviikkona.

Miesten nelinpelin ATP-rankingin ykkösellä ja kakkosella on Roomassa vain voitettavaa, sillä viime vuonna parivaljakon ottelut loppuivat ensimmäisen kierroksen tappioon Saksan Philipp Kohlschreiberille ja Serbian Viktor Troickille lukemin 4-6, 6-1, 13-15.

Kontinen pelaa Rooman ATP Masters -turnauksessa nyt kolmatta kertaa. Ensimmäinenkin visiitti Rooman massakentillä jäi lyhyeksi, kun suomalainen vuonna 2015 hävisi silloisen parinsa, Kroatian Marin Draganjan, kanssa avauskierroksella Etelä-Afrikan Kevin Andersonille ja Ranskan Jeremy Chardylle erin 2-6, 5-7.

Lähde: Tennis.fi