© Kuva: Getty Images

Jarkko Nieminen Suomen Davis Cup -joukkueen kapteeniksi – ”Valmis tarttumaan haasteeseen”

Jarkko Nieminen aloittaa vuoden 2018 alussa Cinia Davis Cup Team Finland -joukkueen kapteenina.

Nieminen aloitti pelaajana Davis Cupeissa vuonna 1999 ja oli mukana kaikkiaan 36 maaottelussa. Nieminen ja Suomen Tennisliitto solmivat kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

– Suomen edustaminen oli pelaajana minulle aina iso juttu, ja on suuri kunnia saada vetää Suomi-verkkarit päälle maajoukkueen kapteenina. Urani loppuvuosina ajattelin, että jos minulle joskus tulevaisuudessa tarjotaan mahdollisuutta ryhtyä tähän tehtävään, otan sen suurella ilolla vastaan. Aloitan tehtävän erittäin innokkaana ja motivoituneena, Jarkko Nieminen sanoo.

– Meillä on joukkue, jossa on nuoria, lupaavia pelaajia sekä jo ammattilaiskentillä menestyneitä konkareita. Pidän joukkuettamme erittäin potentiaalisena, Nieminen jatkaa.

Kim Tiilikainen teki kymmenen Davis Cup -kapteenivuotensa aikana erinomaista työtä Suomen joukkueessa.

– Suuri kiitos Kimille kuluneista vuosista. On hienoa, että Jarkko oli jo näin pian pelaajauransa päättymisen jälkeen valmis tarttumaan haasteeseen. On mahtavaa saada menestyneimmän kaksinpelaajamme kokemus suomalaisen tenniksen käyttöön, Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo.

Lähde: Tennisliitto