Maria Sharapova ja Eugenie Bouchardin välillä kipinöi.

Bouchard kukisti äskettäin Sharapovan Madrid Openin toisella kierroksella. Bouchardille voitto maistui ja hän kertoi saaneensa paljon tukea kilpasiskoilta.

Kanadalaispelaaja on ollut dopingpannasta vapautuneen Sharapovan äänekkäimpiä kritisoijia. Bouchard kutsui venäläistä huijariksi ja lisäsi, että Sharapovan olisi pitänyt saada elinikäinen kilpailukielto.

Sharapova ei suostunut kommentoimaan Bouchardin lausuntoja Madridissa pelin jälkeisessä pressissä, sillä hän halusi ”pysyä tilanteen yläpuolella”.

Sharapova näytti kuitenkin vastanneen omalla tyylillään Bouchardille. Venäläispelaaja on tykännyt Twitterissä Bouchardista tehdystä pilakuvasta.

Kuvassa näkyy Bouchardin kasvot ja niiden yllä on teksti ”Sietämätön: Elämäni tähän asti”. Lisäksi kuvan alla lukee ”Toivoisin olevani Maria Sharapova”.

Tämä on suora viittaus Sharapovasta kertovaan kirjaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Kirjan nimi on ”Pysäyttämätön: Elämäni tähän asti”. Sharapovan kirjan kannen alaosassa lukee naisen nimi.

Näyttää siis siltä, että Sharapovan ja Bouchardin välinen kitka ei ole laantumaan päin.

The Drive Volley

@thedrivevolley
Get your copy of Genie's book at Barnes & Noble today! #bookcoversmaybe

The Drive Volley

@thedrivevolley
IS THIS REAL LIFE?????

Maria Sharapova

@MariaSharapova
I’m so excited to show you the cover for UNSTOPPABLE, the memoir I’ve been working on for the past year! Out 9/12.

bit.ly/SharapovaUnsto…