Nyrkkeilyn maailmanmestari Anthony Joshua yllättää: ”En ole läheskään Britannian paras urheilija”

© Kuva: Getty Images

27-vuotias Anthony Joshua nappasi itselleen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestaruusvyön, kun hän löi Vladimir Klitshkon keskeytyskuntoon viime viikonloppuna.

Silti hän ei pidä itseään Iso-Britannian parhaana urheilijana. Sen tittelin hän jakaa kolme Grand Slam -turnausta tenniksessä voittaneelle maailman ykköspelaajalle Andy Murraylle.

– Yritättekö verrata minun saavutuksiani häneen? Ei meitä voi edes verrata. Hän on ollut niin paljon pidempään maailman huipulla. Lisäksi korkeammalla tasolla kuin minä. Minähän olen vasta tullut mukaan kuvioihin, Joshua sanoo Mirrorille.

– Kunnioitan häntä urheilijana valtavasti, hän on pysynyt huipulla niin pitkään. Hän ansaitsee kaiken kunnian, minkä on saanut.

– Olen tavannut Andyn pari kertaa, hän on iso nyrkkeilyfani. Uskoakseni hän on katsonut otteluitani, missä päin maailmaa onkaan kiertänyt.

Ennen MM-ottelua Klitshkoa vastaan mm. muusikko Elton John halusi toivottaa Joshualle onnea.

– Se tuntui surrealistiselta, Elton John halusi puhua minulle. Hän lähetti viestin ja sanoi haluavansa toivottaa onnea ja jutella kanssani. Hän oli hiukan sairastellut, eikä pääsyt itse otteluun, mutta lupasi katsoa sen televisiosta. Sanoin hänelle, ettei sitten mitään laittomia striimejä, Joshua naurahti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.