Anthony Joshua ja Vladimir Klitshko ottelivat nyrkkeilyn raskaansarjan megaottelussa huhtikuussa Englannin legendaarisella Wembely-stadionilla.

Ottelu päättyi Joshuan voittoon teknisellä tyrmäyksellä ottelun 11:nnessä erässä.

Klitshkolla on ottelusopimuksessa optio uusintaottelusta. Anthony Joshua otti kantaa mahdolliseen uusintaotteluun ja Klitschkon uran jatkumiseen.

– Jos minä olisin Vladimir, ottelisin uudestaan. Ottaen huomioon minkälainen meidän välinen ottelu oli, hän luultavasti luulee voittavansa minut vielä. En ole kuitenkaan Vladimir, enkä tiedä mitä hän haluaa tehdä, Joshua toteaa The Boxing Round Upin videolla.

Hallitseva raskaansarjan mestari antoi tunnustusta Klitshkolle ja antoi oman näkemyksensä nyrkkeilylegendan uran jatkosta.

– Jos kävisin keskustelun Vladimirin kanssa, sanoisin hänelle: ”Suorituksesi oli mahtava vaikket voittanutkaan, lopeta huipulla ja anna muitten nyrkkeilijöitten jatkaa tästä”.

Britti nostaa esiin Tyson Furyn seuraavaksi potentiaaliseksi haastajaksi.

– Ottelen mielelläni Tysonia vastaan, olisin otellut häntä vastaan jo ennen Klitshkoa. Kun hän on valmis, emme ole menossa minnekään. Kykeneekö hän voittamaan minut? Se selviää, kun ottelemme.

Katso ylhäältä Joshuan kommentit Klitshkosta ja Furysta.