Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin väliselle nyrkkeilyn superottelulle on mahdollisesti löydetty päivämäärä, kertoo ESPN.

Mayweather Promotions suunnittelee ESPN:n mukaan virallisesti pyytävänsä Nevadan urheilukomissiolta lupaa mainostaa yksilöimätöntä nyrkkeilytapahtumaa elokuun 26. päivälle tv-kanava Showtimen kanssa.

Sopimusta Showtimen kanssa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta Mayweather Promotions voi pyytää Nevadan urheilukomissiota lisäämään päivämäärän ohjelmaansa, kunhan sopimus on valmis.

– Neuvottelut ovat käynnissä, mutta kukaan ei halua tästä samanlaista sirkusta kuin Mayweather-(Manny) Pacquaio -ottelun ympärillä oli. Joten on parempi, että pidämme neuvottelut yksityisinä, kunnes diili on valmis, kertoi Showtime Sportsin vastaava varapresidentti Stephen Espinoza ESPN:lle.

Ottelu nähdään todennäköisesti Las Vegasin T-Mobile Arenalla. Sitä oli alunperin suunniteltu syyskuun 16. päivälle, mutta kauan odotettu Gennady Golovkinin ja Saul Alvarezin välinen nyrkkeilyottelu buukattiin samalle päivälle.

T-Mobile Arenan emoyhtiön, MGM Resorts Internationalin, uskotaan haluavan, että superottelun ja Golovkin-Alvarez -taiston välissä olisi vähintään kolme viikkoa, mikä tukee elokuun 26. päivämäärän mahdollisuutta.