© Kuva: Juha Tamminen

Suomen Hiihtoliitto aktiivinen sponsoririntamalla – yhteistyö Finnfoamin kanssa jatkuu

Suomen Hiihtoliitto ja eristeitä valmistava kotimainen yritys Finnfoam jatkavat yhteistyötään. Uusi sopimus on mallia 2+2 ja sopimuksen myötä Finnfoam jatkaa yhtenä Hiihtoliiton pääyhteistyökumppaneista.

Yhteistyön tavoitteena on tukea suomalaista maajoukkuetason hiihtoa sekä parantaa lajin harrastusmahdollisuuksia ja olosuhteita.

Finnfoamin tuotteita on käytetty myös hiihto-olosuhteiden parantamiseen. Viime vuonna yrityksen eristelevyjä kokeiltiin latupohjien alla menestyksekkästi. Eristelvyillä pyritään pidentämään ensilumen latujen käyttöä.

Kummassakin leirissä oltiin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen.

– Olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä Finnfoamin kanssa. Finnfoamin aktiivisuus ja valmius omien tuotteidensa ja osaamisensa kautta olla mukana hiihdon olosuhteiden parantamisessa miellyttää kovasti myös Suomen Hiihtoliittoa”, sanoo Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä Hiihtoliiton tiedotteessa.

– Suomalaiset ovat talviurheilukansaa ja siksi lähdimme myös viime vuonna maajoukkueen yhteistyökumppaniksi. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ja kehittämässä hiihdon harrastamisen mahdollisuuksien säilymistä muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa joihin meillä on jo valmiita ratkaisuja tarjolla”, kertoo Finnfoam Oy:n toimitusjohtaja Henri Nieminen.

Hiihtoliitolle mätkähti Lahden MM-kisoista 1,5 miljoonan tappiot ja Hiihtoliitto on itse vastuussa tappioiden kuittaamisesta. Finnfoam on jo toinen merkittävä yhteistyökumppani, joka on ilmoittanut lyhyen ajan sisään jatkavansa yhteistyötään Hiihtoliiton kanssa.

ST1:sen ja Suomen Hiihtoliiton yhteistyön jatkosta uutisoitiin aikaisemmin tässä kuussa.