Tenniksen paha poika Nick Kyrgios sai lajin legendalta mielenkiintoisen tarjouksen

© Kuva: Getty Images

Tennislegenda John McEnroe, 58, on tehnyt mielenkiintoisen tarjouksen lajin tämänhetkiselle pahalle pojalle, Nick Kyrgiosille.

McEnroe haluaisi valmentaa 22-vuotiasta Kyrgiosia, koska näkee heissä paljon samaa.

Kyrgiosin viimeisin purkaus nähtiin Ranskan avointen toisella kierroksella, kun hän hävisi Kevin Andersonille. Hän rikkoi mailansa kesken ottelun lyömällä sillä maahan useita kertoja ja taiston loppupuolella hän pyysi katsojalta olutta, kun hän epäonnistui syötössään.

Myöhemmin Kyrgios myönsi, ettei hän ollut henkisesti tai fyysisesti otteluun valmis. Hän sanoi, ettei ollut harjoitellut kunnolla hiljattain menehtyneen isoisänsä takia.

McEnroeta pidettiin tenniksen alkuperäisenä ”kauhukakarana”, ja hän uskoo, että hänellä on paljon tarjottavaa nuorelle Kyrgiosille.

– Olemme molemmat hulluja ja henkisesti hieman omituisia. Urheilullisessa mielessä hänellä on jo kaikki. Hänellä on taitoa, hänen vain saatava itsensä hyvään kuntoon. Henkinen osuus on isoin haaste kaikille, sanoi McEnroe Inside Sportin mukaan.

– Minua huolettaa, kun katson hänen pelaamistaan, koska olen nähnyt, kuinka hän ”katoaa” otteluiden aikana. Nämä tyypit ovat niin ammattilaisia, että sinulla ei vain ole varaa olla treenamatta yhtä paljon.

– Toivottavasti hän oppii, koska hän on nuori ja ihmiset yrittävät auttaa häntä.