Irlantilainen UFC-tähti Conor McGregor ja nyrkkeilyn yksi kaikkien aikojen ottelijoista Floyd Mayweather iskevät yhteen 26. päivä elokuuta Las Vegasissa. Kaksikko kohtasi eilen ensimmäistä kertaa toisensa lehdistötilaisuuden muodossa.

Lehdistötilaisuudessa molemmat moottoriturvat pääsivät vuorollaan mikrofoniin avaamaan sanallisen arkkunsa.

– Hän istuu täällä verkkariasussa, hänellä ei ole varaa edes pukuun. Hän on kusessa, McGregor herjasi Mayweatheria, jonka on raportoitu olevan ongelmissa Yhdysvaltojen veroviraston kanssa.

– Hän vaati, että ottelu käydään kymmenen tuuman hanskoilla, hanskat eivät saa olla valmistettuja Meksikossa, eikä niissä saa käyttää hevosen hiusta. En edes tiennyt, että hanskoissa käytetään hevosen hiusta. Minua naurattaa kaikki nyrkkeilyn rajoitukset. Meidän lajiin tuli hanskat vasta viisi vuotta sitten, McGregor laukoi.

– Ei ole muuta vaihtoehtoa. Hänen pienet jalat, pieni vartaloa ja pieni pää – tyrmään hänet neljän erän sisällä, McGregor uhosi.

Mayweather laittoi irlantilaiselle hyvin kampoihin verbaalisessa sodankäynnissä.

– Olen dominoinut nyrkkeilykehiä 21 vuotta. Minua ei kiinnosta, onko kyseessä nyrkkeilykehä vai UFC-häkki, dominoin silti, Mayweather uhosi.

– En ole sama ottelija, joka olin 10 tai 5 vuotta sitten mutta minulla riittää rahkeet sinun voittamiseen.

– Tulet tippumaan naamallesi tai selällesi, saat itse valita, miten tulet alas.

Sananvaihto jatkui vielä, kun ottelijat kohtasivat kasvokkain lavan edessä.