UFC-tähti Conor McGregorilla saattaa olla totuttelemista nyrkkeilysääntöihin, kun hän ottaa yhteen Floyd Mayweatherin kanssa elokuun lopulla Las Vegasissa.

UFC-häkissä irlantilainen on tottunut käyttämään kyynärpääiskuja ja potkuja, lyöntiensä lisäksi. Nyt kuitenkin kaikki muu paitsi lyöminen on kiellettyä.

Irlantilainen tunnetaan melkoisena kuumakallena ja moni pelkää, että McGregor saattaa turvautua sääntöjen vastaisiin keinoihin, mikäli joutuu alakynteen Mayweatheria vastaan.

UFC-pomo Dana White paljastaa, että McGegorin ottelusopimuksessa on määritelty mittavat sanktiot irlantilaiselle, mikäli hän poikkeaa ottelussa nyrkkeilysäännöistä.

– Unohtakaa heidän sopimus, Mayweather haastaisi hänet välittömästi oikeuteen jos näin kävisi ja se tuhoaisi hänen elämänsä. Näin ei kuitenkaan saa tapahtua, hänen sopimuksessaan on selkeitä pykäliä, jotka kieltävät kaikki sääntöjen vastaisuudet, White kertoi BoxingScenelle.

– Jos katsotte, minkälaisia summia Mayweather on tienannut viime vuosina, oikeusprosessi hänen kanssaan olisi luokkaa valtava.