Kamppailu-urheilun ystävä Oliver Regis pääsi seuraamaan Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välistä ottelua aitiopaikalta julkkisten kanssa.

Regis oli ostanut ennakkoon 2000 punnan arvoisen lipun Mayweatherin ja McGregorin väliseen nyrkkeilymatsiin. Harmikseen Regis sai huomata, että hänen paikkansa oli T-Mobile Arenan piippuhyllyllä.

32-vuotias baarimikko päätti tehdä rohkean tempun. Regis lyöttäytyi Mayweatherin turvamiesten seuraan ja pääsi heitä seuraamalla turvamiesten ohi alimmille riveille aivan nyrkkeilykehän lähettyville.

Regis meni istumaan kolmannelle riville tyhjälle paikalle.

– Minusta tuntui aika röyhkeältä, mutta tämä oli ainutkertainen tilaisuus. En voinut uskoa sen toimivan. Tyhjiä paikkoja oli muutama. Istuin kolmannella rivillä ja Mike Tyson istui takanani. LeBron James oli rivilläni ja näin Leonardo DiCaprion, Regis kertoi The Sunille.

Paalupaikalle päästyään Regis päätti räpsiä kuvia itsestään julkimoiden seurassa.

– Oli aika hermoja raastavaa kysyä Tysonia kuvaan. Hän ei sanonut mitään, vaan ainoastaan nyökkäsi päätään, Regis kuvaili.

Tämän jälkeen Regis pääsi samaan kuvaan Gerard Butlerin, Jeremy Pivenin, P Diddyn, Jennifer Lopezin, Demi Lovaton, Jamie Foxxin, Amir Khanin ja Chris Hemsworthin kanssa. Jopa Floyd Mayweather Senior päätyi Regisin kanssa samaan otokseen.

Itse kamppailun Regis katsoi kymmenenneltä riviltä ennen poistumistaan areenalta.

– Se oli epätodellista, mutta matsi oli historian mahtavin, Regis kuvaili.

Brittimiehen yhteiskuvia julkkisten kanssa löytyy täältä.