© Kuva: Getty Images

Conor McGregor puhui vihdoin kohua herättäneestä sparrista – ”Olimme huolissamme hänestä”

Conor McGregorin harjoitusleiriltä ovet paukkuen lähtenyt Paulie Malignaggi on reilun viikon ajan kritisoinut UFC-tähteä julkisesti. Malignaggi suuttui McGregorin julkaistua kuvia kaksikon välisestä sparrista. Kuvien perusteella Malignaggi oli ottavana osapuolena kaksikon yhteenotossa.

Malignaggi hyökkäsi verbaalisesti irlantilaisen kimppuun niin sosiaalisessa mediassa kuin perinteisissä tiedotusvälineissä. Yleensä McGregor on hanakka tarttumaan häntä kohtaan osoitettuun kritiikkiin mutta tällä kertaa irlantilainen ei lähtenyt julkiseen sananvaihtoon.

Medialle avoimien harjoitusten jälkeen irlantilainen otti vihdoin kantaa kohua herättäneeseen episodiin.

– Hän etsi poispääsyä. Olimme huolissamme hänestä. Sparrit eivät sujuneet hänen kannalta hyvin. Hän otti lukuisia iskuja päähän. Olimme huolissamme hänestä. Muut sparraajat sanoivat hänen hoiperrelleen noustessa autosta sparrimme jälkeen.

– Hänet iskettiin kanveesiin. Useaan otteeseen kehänarut pitivät häntä pystyssä. Hänellä oli varmasti paha aivotärähdys. Pelkäsimme pahimman tapahtuvan.

– Ei minulla oli mitään häntä vastaan. Hän puhui minusta epäkunnioittavasti alkuun. Hän tuli tänne ja oli valmis vastaamaan sanoistaan, sitä täytyy kunnioittaa. Hänen ylpeys koki kolauksen, hän sai selkäänsä.