Suomen vapaaottelun UFC -ässä Makwan Amirkhani seuraa silmä kovana koko muun maailman kanssa lauantain ja sunnuntain välistä suurtapahtumaa: Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin välistä nyrkkeilyottelua.

”Maku” vierailee nyrkkeilyottelun välittävän Viasatin studiossa illan aikana. Näin etukäteen Amirkhani ennakoi tulevaa Viasatin mediaosastolle.

Olitko yllättynyt, että tämän mittaluokan ottelu saatiin aikaan?

– En, sillä jos maailmassa laitetaan tarpeeksi paljon rahaa liikkeelle, yleensä asiat toteutuvat. Selvästi yleisö halusi tämän matsin nähdä ja on siitä valmis maksamaan.

Mitä odotat tapahtumalta?

– Se on valtava tapahtuma, koko maailma seuraa sitä. En tiedä, kuinka moneen maahan matsi televisioidaan, mutta varmasti lähes kaikkialle. Näkeehän matsin suuruuden myös siitä, miten paljon siitä on spekuloitu jo viikkoja.

– Hieno juttu, että myös suomalaiset voivat matsin nähdä. Tosi hyvä, Viasat ja Viaplay suhtautuvat fighting -urheiluun niin hyvin.

Miten matsissa käy?

– En lähde arvailemaan tässä vaiheessa. Molemmilla on varmasti vahvuutensa. Katsotaan sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, miten käy.

Olet itse mukana Viasat -studiossa. Mitä tuot lähetykseen lisää?

– Varmasti omia kokemuksiani kehästä ja otteluista. Hienoa olla mukana, kanavan panostus tulee olemaan nyrkkeilyyn tosi iso viikonloppuna.

Superviikonloppuna Viasatin kanavat ovat auki, mutta Mayweatherin ja McGregorin ottelu on nähtävissä yksinoikeudella Viaplayllä pay-per- view -periaatteella hintaan 59,95 euroa. Katso ottelu suorana Viaplayssa (linkki).

Viasat Open Weekend: linkki (kaikki muut paitsi nyrkkeilymatsi).