Conor McGregorilla on valtavan uskolliset fanit kotimaassaan Irlannissa. Kymmentuhatpäinen fanijoukko oli lentänyt Irlannista Las Vegasiin katsomaan UFC-tähden ottelua Floyd Mayweatheria vastaan.

Lippujen loppuessa kesken, monet irlantilaisfanit joutuivat tyytymään ottelun katsomiseen sporttipubeissa.

Irlannista Las Vegasiin lentänyt 19-vuotias Brian Grace ei omistanut lippua huippuotteluun mutta päätyi katsomaan ottelun Las Vegasin T-Mobile areenan paikoilla, joista joutui lippukaupassa pulittamaan vähintään 80 000 dollaria.

– Kohtasin kaksi turvatarkastusta. Ensimmäisen kohdalla näin Conor McGregorin perheen ja lähisukulaisten kävelevän sisään. Olin hyvin pukeutunut, joten lyöttäydyin vain heidän seuraan ja pääsin ensimmäisestä tarkastuksesta sisään, Grace kertoi brittimedia Mirrorille.

Tässä vaiheessa Gracella oli vain pääsy tapahtuma-alueelle. Irlantilainen päätyi huippupaikoille maassa lojuneiden tikkaiden ansiosta.

– Kävelin tapahtuma-alueella ympäriinsä ja löysin maassa lojuneet tikkaat. Otin tikkaat kantoon ja kävelin suoraan katsomoon. Minulle ei tehty turvatarkastusta, eikä minulta tarkistettu lippua. Löysin kaverini sisältä ja kyttäsimme vapaita paikkoja.

Kolmikko istui lopulta areenan kalleimmilla paikoilla aivan kehän vieressä.