Conor McGregor lukeutuu yhdeksi planeetan testatuimmaksi urheilijaksi. UFC-tähti antaa säännöllisesti näytteitä UFC:n antidopingelin USADA:lle ja nyrkkeilylisenssin myötä häntä testaa myös erillinen testiryhmä ennen ottelua Floyd Mayweatheria vastaan.

Poikkeuksellisen tiukat dopingtestaukset eivät kuitenkaan estä nyrkkeilyvalmentaja Richard Pereziä laukomasta dopingsyytöksiä irlantilaisen suuntaan. Perez toimii McGregorin verivihollisen Nate Diazin nyrkkeilyvalmentajana.

Perez on varma, että McGregor käytti kiellettyjä aineita jo otellessaan toistamiseen Diazia vastaan.

– Testaajien pitää tarkkailla häntä, sillä hän aikoo varmasti käyttää samaa ainetta, jota hän käytti ottelussa Nate Diazia vastaan. Se herätti hänet, Perez kertoi BJ Penn Radiolle.

Perez pohjusti väitettään kertomalla, että irlantilainen olisi jopa jäänyt kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä.

– He jopa kertoivat minulle jälkeenpäin, että hän oli ottanut kiellettyä ainetta. Se oli jonkin aikaa ottelun jälkeen, kun he kertoivat hänen käyttäneen ainetta mutta he eivät tehneet mitään asian suhteen.

Ennen otteluaan Nate Diazia vastaan McGregor oli otellut UFC:n höyhensarjassa 65 kiloisena. Irlantilainen otteli Diazia vastaan UFC:n välisarjassa, 77 kiloisena. Perezin mukaan McGregor hankki epäluonnollisen paljon lihasmassaa lyhyessä ajassa.

– Hän siirtyi painoluokissa ylöspäin ja hankki valtavan määrän lihasmassaa lyhyessä ajassa. Silloin sinulla on yleensä reilusti rasvaa kehossasi, koska olet lyhyt. Et todellakaan ole yhtä lihaksikas, kuin hän oli.

– Kun näimme hänet ensimmäisen kerran ennen ottelua, sanoin Natelle, että hän käyttää varmasti steroideja tai muita kiellettyjä aineita.