Conor McGregor on sitoutunut puolustamaan titteliään rankingien mukaan – ”Nyt on hyvä aika sille”

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Moni UFC-fani veti herneen nenäänsä luettuaan Conor McGregorin valmentaja John Kavanaghin kommentit suojattinsa seuraavasta ottelusta ja vastustajasta.

Kavanagh sanoi, ettei McGregorin tarvitse enää noudattaa rankingeja ja voi valita vastustajansa taloudellisin ja viihteellisin perustein. Kavanagh totesi, että hän näkisi McGregorin ottelevan seuraavaksi Nate Diazia vastaan trilogiaottelussa. Kyseinen ottelu ei noudattaisi UFC:n rankingjärjestystä.

McGregor esiintyi eilen Skotlannissa An Evening with Conor McGregor -tapahtumassa, jossa UFC-tähti vastaili fanien kysymyksiin ja avasi tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Moni UFC-fani oli tyytyväinen kuullessaan McGregorin sanovan, että hän on sitoutunut puolustamaan titteliään UFC-rankingien mukaan. Rankingien mukaan irlantilaisen seuraava vastustaja valikoituu Tony Fergusonin ja Kevin Leen välisen ottelun voittajasta.

– Minun kuuluu puolustaa mestaruusvyötäni ja se merkitsee minulle jotain. Minä aion puolustaa mestaruusvyötäni. Aion luultavasti puolustaa vyötäni Fergusonia tai Leetä vastaan, McGregor sanoi tilaisuudessa.

– Olen jo otellut suurimmassa yksittäisessä rahaottelussa. Tällä hetkellä minua kiinnostaa vyön puolustaminen ja lajimme rankingien kunnioittaminen. Nyt on hyvä aika hiljentää kriitikot tämän asian osalta.

Lähde: mmafighting.com

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!