Conor McGregor on ollut kohta vuoden poissa UFC-häkistä. Irlantilainen otteli edellisen kerran UFC-häkissä viime vuoden marraskuussa, jolloin McGregor voitti Eddie Alvarezin UFC:n kevyen sarjan mestaruusottelussa.

Nyt kun UFC-tähden visiitti nyrkkeilyn puolelle on taputeltu, vapaaottelun ystävät odottavat herkeämättä McGregorin seuraavaa liikettä. Moni odottaa McGregorin ottelevan seuraavaksi kolmannen kerran Nate Diazia vastaan – tällä kertaa UFC:n kevyen sarjan mestaruudesta.

McGregorin valmentajaa John Kavanagh paljastaa, että UFC-fanit saavat vielä hetken odottaa McGregorin paluuta vapaaottelun pariin.

– On epätodennäköistä, että hän ottelee enää tämän vuoden puolella, koska suunnittelut, valmistelut ja meidän harjoitusleirimme vievät paljon aikaa. Minun on vaikea nähdä enää ottelua tälle vuodelle, Kavanagh kertoi Pundit Arenan mukaan.

– Toisaalta, tietäen Conorin luonteen, hän voi lähettää minulle jo tänä iltana tekstiviestin, jossa hän vaatii meitä toimimaan täysin päinvastaisesti.

John Kavangh paljastaa, että McGregorin trilogia-ottelu Nate Diazia vastaan olisi herkullinen tapa ratkaista kaksikon välinen paremmuus.

– Olen ollut jo pitkään tätä mieltä – henkilökohtaisesti haluaisin nähdä trilogia-ottelun Nate Diazia vastaan. Se tilanne pitää ratkaista.