Floyd Mayweather on kertonut oman näkemyksensä Conor McGregorin jakamista iskuista.

Miesten välinen kohuttu nyrkkeilymatsi päättyi ensin mainitun voittoon elokuun lopulla. Mayweather kukisti UFC-tähden teknisellä tyrmäyksellä 10. erässä.

McGregorin otteet ovat saaneet laajalti kehuja. Moni asiantuntija ei uskonut vapaaottelijan kestävän kauaa kokeneen nyrkkeilymestarin seurassa. Erityisesti McGregorin lyöntitarkkuus on saanut suitsutusta. Irlantilainen onnistui osumaan useammin Mayweatheriin kuin monet Mayweatherin aikaisemmat vastustajat.

McGregor onnistui kymmenen erän aikana osumaan Mayweatheriin peräti 111 kertaa. Vuonna 2015 Mayweatherin kohdannut nyrkkeilytähti Manny Pacquiao onnistui osumaan Mayweatheriin vain 81 kertaa.

Mayweatherin vastustajista vain Canelo Alvarez on onnistunut osumaan Mayweatheriin useammin kuin Conor McGregor. Alvarez osui Mayweatheriin 117 kertaa.

Mayweather puhui aiheesta äskettäin FightHype.comin julkaisemalla videolla. Jenkkitähden mukaan McGregor sai paljon osumia, koska hänen taktiikkansa mahdollisti sen irlantilaiselle.

– Syy siihen on se, että minä tulin suoraan häntä kohti. Hädin tuskin liikuin, torjuin hänen lyöntejään ja murskasin hänet. Suunnitelma oli, että hän saa lyödä, Mayweather kertoi.

Halutessaan Mayweather olisi voinut valita toisenlaisen taktiikan, jolloin McGregorin olisi ollut vaikeampaa saada osumia.

– Olisin voinut pysytellä ulkopuolella ja tehdä vastaiskuja. Luultavasti olisin silloinkin tiputtanut hänet. En halunnut tehdä niin. Halusin painostaa häntä, Mayweather selvitti.