Ilmassa oli paljon sähköä, kun Conor McGregor ja Floyd Mayweather kiersivät maailmaa markkinoimassa tulevaa megaotteluaan. Kaksikko solvasi toisiaan häikäilemättömästi ja välillä sivulliset saivat myös osansa.

Ottelun lähetysoikeudet omaava mediayhtiö Showtime ja sen toimitusjohtaja Stephen Espinoza oli erityisesti UFC-tähti McGregorin hampaissa. McGregor syytti Showtimea ja Espinozaa siitä, että he hiljensivät irlantilaisen mikrofonin ensimmäisessä mediatilaisuudessa Los Angelesissa.

McGregor luonnehti Espinozaa niljakkeeksi ja kehotti koko mediayhtiötä suksimaan kuuseen.

Espinoza myöntää ottaneensa henkilökohtaisesti McGregorin solvaukset.

– Hänen laukomat solvaukset ärsyttivät minua hieman. Uskon, että kaikki, jotka tulevat henkilökohtaisesti solvatuksi, kokevat sen ärsyttävänä. Minua on kuitenkin solvattu paljon pahemmin arvostamieni ihmisten toimesta, joten McGregorin kommentit eivät ärsyttäneet minua niinkään paljon, Espinoza sanoi MMA Fightingin mukaan.

Espinozaa ärsytti eniten McGregorin hyökätessä verbaalisesta mediayhtiön ja sen työntekijöiden kimppuun.

– Tunnen meidän henkilökunnan ja tiedän, millaisia ihmisiä meillä työskentelee. Niiden 72 päivän aikana oli liuta ihmisiä, jotka tekivät valtavia uhrauksia, jotta tapahtuma olisi onnistunut ja, että näistä kahdesta herrasta tulisi rikkaita. Tämän takia hänen kommenttinsa tuntuivat todella epäammattimaisilta.