27-vuotias Meksikosta lähtöisin oleva Saul ”Canelo” Alvarez on parrasvaloissa, sillä megaottelu Gennadi Golovkinia vastaan lähestyy.

Varhain sunnuntaiaamuna nähtävää keskisarjan matsia on verrattu suuruusluokassaan kahden vuoden takaiseen Floyd MayweatherManny Pacquiao-otteluun ja sitä pidetäänkin yhtenä nyrkkeilyhistorian merkittävimpänä otteluna.

Kaksikon kohtaamisessa on panoksena suurimpien nyrkkeilyliittojen yhtenäinen keskisarjan mestaruusvyö. Kazakstanilaissyntyinen 35-vuotias Golovkin on keskisarjan ehdoton ykkönen ja tunnettu erityisesti raudanlujana tyrmääjänä. Golovkinilla on hallussaan sekä IBO-, WBC- että IBF-liittojen MM-tittelit, minkä lisäksi hän on WBA-liiton supermestari. Voitettuja titteliotteluita herralla on listalla yhteensä peräti 18 kappaletta.

Alvarez puolestaan on noussut alemmista sarjoista mutta on myös WBO-liiton ylemmän välisarjan hallitseva mestari ja äärimmäisen vaarallinen haastaja Golovkinille. Alvarezin uran ainut tappio tuli vuonna 2013 Floyd Mayweather Jr:lle pistein.

Ammattikehissä Alvarezia ei ole vielä koskaan tyrmätty ja miehellä on ammattilaisena takana 51 ottelua, joista yksi ratkaisematon, yksi tappio ja 34 tyrmäystä.

Alvarezin tyrmäystaidoista näet videon täältä. Kyseessä on miehen viisi parasta tyrmäystä.

Ottelu alkaa sunnuntaina 17. syyskuuta klo 06.00. Ottelun selostavat Viasatin ja Viaplayn nyrkkeilyilloista tuttu selostuskaksikko Jani Rajalin ja Antti Mäkinen.

Mikäli matsi kiinnostaa, katso lisätiedot täältä Viaplayn sivuilta (linkki). Ottelu on katsottavissa Viaplayn Urheilu- ja Fighting-pakettien tilaajille.