Vuoden lopussa järjestettävän UFC 219:n otteluohjelma on vielä pahasti vaiheessa kevyessä sarjassa.

Conor McGregorin yllättävä poisjäänti on sekoittamassa UFC-pakkaa. Venäläiselle Habib Nurmagomedoville on jo tarjottu sarjan väliaikaista tittelimatsia Tony Fergusonia vastaan, mutta alemman raskassarjan hallitseva mestari Daniel Cormierin mukaan (TWIITTI) Ferguson on kieltäytynyt ottelemasta Nurmagomedovia vastaan!

Daniel Cormier

@dc_mma
So I walk into the gym today and @khabib_nurmagomedov walks up and says the @Ufc is wanting to make me vs @tonyfergusonxt for dec 30. Then he tells me that tony is saying no to the fight. Come on Tony, that ain’t gangsta bruh. Take the fight man!!!!

Nurmagomedovin manageri Rizvan Magomedov kertoi uutistoimisto TASSille, että Nurmagomedov on jo näyttänyt UFC:lle vihreätä valoa Ferguson-mittelölle. Nurmagomedovin piti alun perin kohdata Edson Barboza.

McGregor nähdään näillä näkymin tositoimissa vasta ensi vuoden puolella (UUTINEN). McGregor ei ole päässyt UFC:n kanssa yhteisymmärrykseen UFC-palkkioista. Ilmassa on ollut myös väliaikainen hyllytys McGregorin riehuessa Bellator-promootion tilaisuudessa.