© Kuva: Juha Tamminen

Haaste jätetty – hiihtoselostaja Tapio Suomista epäillään rattijuopumuksesta

Pelaa riskitön veto Liigaan ja tienaa jopa 205 euroa!

Yle Urheilun urheilutoimittaja Tapio Suominen on saanut syytteen rattijuopumuksesta.

Maanantaina uutisoitiin Suomisen jääneen pitkälle sairauslomalle. Suomisen piti työskennellä helmikuussa Pyeongchangin olympialaisissa, mutta sairasloman myötä hiihdon selostustehtävät siirtyivät Jussi Eskolalle.

Nyt on tullut julki, että Suomista epäillään rattijuopumuksesta. Syyttäjä on jättänyt asiasta haastehakemuksen Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen 1. marraskuuta. Syytteen mukaan epäilty rattijuopumus tapahtui 24. lokakuuta Hattulassa.

Suomisen epäillystä rattijuopumuksesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Pelaa riskitön veto Liigaan ja tienaa jopa 205 euroa!