Vapaaottelumaailman kuuluisin supertähti Conor McGregor ei ole esitellyt taitojaan kahdeksankulmaisessa häkissä aivan hetkeen. Irlantilaiskamppailijan sapatti vapaaottelusta on venähtänyt jo yli vuoden mittaiseksi. Nyt UFC:n kevytsarjan mestari vaikuttaa olevansa keskittynyt palaamaan leipälajinsa pariin ensi vuonna.

– Katsotaan mitä tapahtuu. Haluan oikein kunnon matsin ensi vuonna. Haluan oikean ottelun. Mikä on minulle oikea ottelu? Nyt on vapaaottelun vuoro, McGregor paljasti TMZ:n haastattelussa toissapäivänä.

Irlantilaistähti on innostanut fanejaan lähiaikoina myös lataamalla kuvia vapaaottelutreeneistään sosiaaliseen mediaan. Tuoreimmassa Instagram-kuvassaan McGregor harjoittelee lukkopainia joukkuekaverinsa Lee Hammondin kanssa.

McGregorilla on edelleen hallussaan UFC:n kevytsarjan mestaruus, vaikka hän ei ole otellut vapaaottelussa yli vuoteen. Taukonsa aikana 29-vuotias Dublinin kasvatti haastoi Floyd Mayweatherin nyrkkeilyssä kohutussa otteluillassa, josta hän tienasi omien puheidensa mukaan yli 100 miljoonan dollarin palkkion.

McGregor laittoi lopun myös pitkään kiertäneille huhuille kamppailutähden suunnitelmista siirtyä showpainiorganisaatio WWE:n riveihin.

– V*tut WWE:stä, irlantilaisottelija latasi.

Straight Blast Gymiä edustava ottelija oli hetken aikaa UFC:n historian ensimmäinen kahden painoluokan mestaruusvöitä hallinut mestari. McGregorilla oli hallussaan sekä höyhensarjan että kevytsarjan vyöt. Höyhensarjan mestaruus riistettiin kuitenkin miehen kieltäydyttyä puolustamasta vyötä kertaakaan.

McGregor otteli UFC:ssä viimeksi 12. marraskuuta 2016, jolloin hän voitti kevytsarjan mestaruuden Eddie Alvarezilta. Irlantilaisottelija ei ole puolustanut vyötään kuitenkaan vielä kertaakaan, ja painoluokan väliaikaista mestaruusvyötä hallitsee tällä hetkellä Tony Ferguson.