Kamppailu-urheilun tämän hetken kuuluisin supertähti Conor McGregor ei ole tunnettu nöyryydestään. Vaikka irlantilaistähden on huhuttu jättäneen vapaaottelun jo taakseen, on hän vakuuttanut tuoreessa haastattelussa palaavansa UFC:hen ensi vuonna rahapalkkion ollessa tarpeeksi muhkea.

– Olen nyt keskittynyt palaamaan joko kehään tai häkkiin. Aion todellakin otella vuonna 2018, jos korvaukseni ja bisnekseni ovat edistyneet sillä tavalla, mikä heijastaa arvoani kamppailu-urheilun maailmassa. 2017 oli historiallinen vuosi, jonka aikana nousin nyrkkeilyn ja vapaaottelun lajien yläpuolelle, McGregor uhosi Betsafen haastattelussa.

McGregorille on ehdotettu tietojen mukaan useita otteluita. Nyrkkeilyssä mittelöä hänen kanssaan kärttävät lajilegenda Manny Pacquiao ja konkaripugilisti Paulie Malignaggi.

Vapaaottelun puolella irlantilaista odottelee UFC:n kevytsarjan väliaikainen mestari Tony Ferguson sekä miesten ottelutrilogian huipennus Nate Diazin kanssa. McGregor ei kuitenkaan suostu kampanjoimaan itse ottelujensa perään.

– Olen sellaisessa vaiheessa uraani, että minun on käskettävä vastustajiani vaatimaan otteluja kanssani. Saatamme nähdä Conor McGregorin missä tahansa. Pyöritän kamppailubisnestä, muotibisnestä, viskibisnestä ja kaikkea muutakin, McGregor öyhötti.

UFC:n puheenjohtaja Dana White on ehtinyt toteamaan syksyllä jo pariin otteeseen, ettei usko irlantilaisottelijan palaavan enää vapaaotteluun. McGregor vakuuttaa kuitenkin neuvottelevansa paraikaa promootion kanssa uudesta ottelusopimuksestaan.

– Neuvottelemme parhaillaan asiasta, ja jos sopimukseeni löytyy taloudellisesti järkevä ratkaisu, palaan mielelläni ottelemaan firmani nimissä, 29-vuotias kamppailutähti kertoi.