Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin vihanpito oli hurjalla tasolla – katso huvittava kuva nyrkkeilylegendan tempauksesta!

© Kuva: Getty Images

Ennen elokuista jättiotteluaan nyrkkeilylegendan Floyd Mayweatherin ja vapaaottelutähden Conor McGregorin vihanpito vaikutti olleen enemmänkin kuin pelkkää teatteria lipunmyynnin edistämiseksi. Hurjien solvausten lisäksi kamppailustarat jakoivat sosiaalisessa mediassa toisiaan herjaavia kuvia yksi toisensa perään.

Amerikkalaisen urheilutoimittajan Chamatkar Sandhun tuorein löytö Mayweatherin nyrkkeilysalilta saattaa lisätä vettä edelleen jatkuvan riidan myllyyn vain entisestään.

– Ollessani Mayweatherin nyrkkeilysalilla huomasin tämän vanhan säkin, jossa oli Conor McGregorin naama. Se makasi vain läjässä muiden säkkien kanssa, jotka oli ilmeisesti tarkoitus heittää pois, jenkkitoimittaja hämmästeli Twitter-kuvassaan.

Irlantilaistähden ja Mayweatherin kohuttu nyrkkeilyottelu päättyi amerikkalaisiskijän jakelemaan kymmenennen erän tekniseen tyrmäykseen. Myöhemmin jenkkitähti ärsytti McGregoria tahallaan vielä lisää paljastamalla, että leikitteli kevyesti yleisön mieliksi ottelun ensimmäiset erät pitkittääkseen ottelua.

Loppusyksystä mediassa liikkui villejä huhuja Mayweatherin mahdollisesta sopimuksesta vapaaottelun kärkipromootion UFC:n kanssa. Sopimus olisi todennäköisesti tarkoittanut uusintaottelua McGregorin kanssa. Organisaation puheenjohtaja Dana White vahvisti joulukuussa neuvottelujen olleen käynnissä, mutta Mayweather kielsi itse myöhemmin kaikki huhut UFC-kampanjastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.