Nyrkkeilylegenda Manny Pacquiao on pitänyt kovaa meteliä viime aikoina halustaan haastaa UFC-tähti Conor McGregor nyrkkeilykehässä. Floyd Mayweatherin ja Mcgregorin kohtaamisesta ilmeisen inspiroitunut kahdeksan eri painoluokan entinen maailmanmestari uskoo päihittävänsä irlantilaisottelijan helposti. Liiankin helposti, jos kysytään Pacquiaota edustavan Top Rank -promootion toimitusjohtajalta Bob Arumilta.

– Jos verrataan nyrkkeilyä tappeluun, Conor McGregor ei osaa edes tavata sanaa taistelu. Mayweather kannatteli häntä pinnalla antaen hänen näyttää muka hyvältä ennen, kuin pieksi hänet helposti. En ota mitään pois McGregorin vapaaottelusaavutuksista, sillä puolella hän on pärjännyt hienosti. Mannyn kanssa se ei olisi edes kilpailullista, vaan pelkkä helppo palkkapäivä Mannylle, Arum lyttäsi irlantilaisen nyrkkeilykykyjä Boxing Scenen haastattelussa.

McGregorin ja Mayweatherin mittelö oli taloudellisesti todella menestyksekäs ilta. PPV-katseluoikeudet osti arviolta neljä miljoonaa ihmistä. McGregor on väittänyt tienanneensa kamppailusta jopa 100 miljoonaa dollaria. Mayweatherin tilipussin sanotaan olleen jopa 300 miljoonaa dollaria.

Suuresta rahallisesta arvosta huolimatta kuuluisaa promoottoria Pacquiaon ja McGregorin ottelu ei innosta. Hän uskoo asetelman olevan niin yksipuolinen, ettei otteluillan järjestämisessä olisi järkeä.

– Conor McGregor on mainio vapaaottelija ja vetovoimainen tähti. Hän ei vaan osaa tapella. Jos minulta kysytään ottelusta, vastaukseni on ei, en todellakaan haaveile ottelun järjestämisestä. Jos Manny kuitenkin pyytäisi sitä, järjestäisin ottelun, Arum latasi.

Pacquiao on arvostettu 25-vuotisen uransa parhaina vuosina maailman parhaiden nyrkkeilijöiden joukkoon. Filippiiniläisottelija on voittanut urallaan 11 maailmanmestaruutta kahdeksassa eri painoluokassa. Viimeksi hän otteli kesäkuussa, jolloin hän hävisi WBO-liiton välisarjan vyön Jeff Hornille.