Neljän vuoden tauon jälkeen ilmiömäisen paluun UFC:hen tehnyt Georges St-Pierre etsii seuraavaa haastetta. Kanadalaisottelijan valmentajan Firas Zahabin mukaan miehellä on tähtäimessään superottelut vapaaottelussa Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin kanssa.

– Uskon, että Georges paranee ja pääsee takaisin treenisalille. Hän hakee vähän kuntoaan takaisin ja katselee, mikä olisi paras seuraava matsi hänelle. Hän aikoo katsoa mikä olisi suurin, eeppisin ja mielenkiintoisin matsi hänelle. Se voi olla ehkä Mayweather tai McGregor. Tarvitsemme megaluokan ottelun. Georges palaa häkkiin vain ison matsin vuoksi, Zahabi vihjaili TSN:n haastattelussa.

Voitettuaan UFC:n keskisarjan mestaruusvyön Michael Bispingiltä marraskuussa kanadalaislegenda joutui vetäytymään mestarin velvollisuuksistaan yllättävän sairausdiagnoosin vuoksi. Montrealilaisottelijalle todettiin haavainen paksusuolentulehdus, joka vaivasi miestä pahasti jo mestaruusottelun harjoitusleirillä.

Aiemmin välisarjassa otellut kanadalaiskamppailija kärsi pahoista vatsavaivoista ja heikotuskohtauksista yrittäessään nostaa painoaan keskisarjaan. St-Pierre myönsi ottelun jälkeen UFC:n Joe Roganille kokeilleensa tavallista suurempaa painoluokkaa vain uuden haasten vuoksi.

– Tämä ei ole oikea painoni. Tein sen vain haasteen vuoksi, St-Pierre paljasti.

Kuultuaan sairaudestaan päätti ottaa hetken aikaa sairauslomaa. Mies luopui myös keskisarjan mestaruusvyöstään varmistaakseen, ettei painoluokan mestaruusjärjestelmä jumitu hänen ottelutaukonsa vuokseen.

St-Pierren ja Bispingin UFC 217 oli amerikkalaispromootion vuoden yksi taloudellisesti onnistuneimmista otteluilloista. UFC haali tapahtumasta jopa 875 000 pay-per-view -katseluoikeusmyyntiä.