UFC:n keskisarjan entinen mestari Michael Bisping ja MM-haastajaa Jorge Masvidal ovat olleet kummallisessa vihanpidossa jo pitkään. Ajoittain lähes väkivaltaiseksi äityneen riidan mittaan tähtiottelijat ovat yrittäneet ärsyttää toisiaan mitä hurjemmilla tempauksilla.

Marraskuussa keskisarjan mestaruusvyönsä Georges St-Pierrelle menettänyt Bisping ei vaikuta enää kovin kiinnostuneelta vääntämään Masvidalin kanssa.

– Hän lähetteli minulle tolkuttoman määrän törkyviestejä. Sanoin hänelle, etten ole kiinnostunut enää jatkamaan tätä. Mielestäni se oli ihan älytöntä ja lapsellista. Jos hän haluaa jatkaa solvaamista, hän voi tehdä sen yksinään. En aio käyttäytyä kuin joku teini ja lähetellä ilkeitä viestejä somessa. Olen melkein 40-vuotias! Jätin sen siihen ja sitten tämä mulkku meni latamaan kuvankaappauksen keskustelustamme Instagramiin. Minä en jaksa enää kinata jonkun floridalaisen juntin kanssa, Bisping huokaili MMA Fightingin haastattelussa.

Bisping raivostutti aiemmin tänä vuonna kuubalaisen MM-haastajan pahemman kerran repimällä Kuuban lipun palasiksi katsomossa Masvidalin ottelun jälkeen suoraan miehen naaman edessä. Masvidal teki kinastelusta julkisen lataamalla Instagramiin kuvan ottelijoiden välisistä yksityisviesteistä, jossa Masvidal haukkui brittikonkaria muun muassa rasistiksi.

– Hei sinä ämmä Michael Bisping, lopeta paskan puhuminen minulle silloin kun UFC:n henkilökunta on turvanasi. Anna tämän kevytsarjalaisen päättää urasi, senkin rasistinen tolvana. Revit lippuni ja syljet latinalaisten ottelijoiden päälle. He eivät päästä minua häkkiin kanssasi, sillä tekisin sinusta selvää jälkeä, kuubalaistähti vaahtosi päivityksensä kuvatekstissä.