© Kuva: Getty Images

Conor McGregor ja Floyd Mayweather herättivät riitansa jälleen henkiin – jakelivat solvauksia somessa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

UFC:n kevytsarjan maailmanmestari Conor McGregor ja nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather eivät tunnu saavan tarpeekseen toisistaan. Viime kesällä suuressa Las Vegasin nyrkkeilyillassa yhteen ottaneet kamppailutähdet ovat jaelleet tasaiseen tahtiin herjauksia toisilleen sosiaalisen median välityksellä.

Nyt herrat ovat herättäneet riitansa henkiin pienen hiljaiselon jälkeen. Mayweather sohaisi ensin ampiaisen pesää vihjaamalla aiemmin eräässä haastattelussa, että irlantilaistähti saisi pian selkäsaunan Irlannin mafian gangstereilta.

Jenkkiottelija viittasi kuitillaan viime vuonna pyörineisiin uutisiin siitä, että McGregor olisi ajautunut tappeluun Kinahanin rikollisryhmittymän jengiläisen kanssa. Mayweather jatkoi vielä myllytystä lataamalla Instagram-tililleen hurjia rusikointikuvia viime kesän nyrkkeilymatsistaan McGregorin kanssa, jossa amerikkalainen päihitti vastustajansa teknisellä tyrmäyksellä kymmenennessä erässä.

Mayweather heitti vielä lisää vettä kiukaalle lataamalla kuvan Irlannin lipun kanssa ja väittäen nousseensa maan kuninkaaksi alle puolessa tunnissa.

Vapaaottelumatsia jenkkimestarin kanssa kärttänyt McGregor vastasi kuviin raivostuneena. Irkkustara latasi itsekin kuvan ottelusta, jossa hän näyttää lyöneen Mayweatherin lähes kanveesiin asti.

Kamppailutähtien ensikohtaaminen nyrkkeilykehässä oli taloudellinen menestys. McGregor yritti viime vuoden puolella houkutella Mayweatheria uusintaotteluun vapaaottelusäännöin UFC:n nimissä. Vaikka promootion puheenjohtaja Dana White kertoi neuvotelleensa asiasta jenkkipugilistin kanssa, kielsi Mayweather kaiken ja painotti olevansa lopullisesti eläkkeellä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon