UFC:n supertähti Conor McGregor ei malta jättää vihanpitoaan nyrkkeilylegenda Floyd Mayweatherin kanssa historiaan. Vaikka jenkkipugilisti on kieltäytynyt useaan otteeseen jatkamasta enää uraansa, on irlantilaistähti jatkanut Mayweatherin psyykkaamista yhä julkeammilla sosiaalisen median uhkauksilla.

McGregorin tuorein tviitti esitteli jälleen melko hurjaa henkistä peliä. Irkkuottelija latasi Twitteriin muokatun kuvan, jossa hän on potkaisemassa nyrkkeilytähteä päähän. Kuvatekstissä vapaaottelustara väittää, että jos nyrkkeilyottelun säännöt eivät olisi suojelleet Mayweatheria, olisi hän jo hautastoimiston asiakas.

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA
Shin bone to the cheek bone. The rule set kept you out the funeral home.

Irlantilaistähti on kärttänyt uusintaottelua verivihollisensa kanssa jo pitkään lukuisten somehaasteidensa välityksellä. Uusimpien uhkailujen perusteella McGregor yrittää vaatia vastustaan hyväksymään ottelun irlantilaiselle suotuisilla säännöillä vapaaotteluhäkissä.

Huhut Mayweatherin mahdollisesta kiinnostuksesta UFC:ssä ottelemista kohtaan nousivat pinnalle joulukuussa. Vettä huhumyllyyn lisäsivät entisestään UFC-pomo Dana Whiten taannoiset väitteet siitä, että promootio olisi jo neuvotellut jenkki-iskijän sopimuksesta virallisesti. Mayweather kuitenkin kielsi kaikki huhut ja korosti olevansa pysyvästi eläkkeellä.

Kamppailutähtien kohuttu kohtaaminen nyrkkeilykehässä oli vuoden 2017 suurimpia urheilutapahtumia. Otteluilta menestyi taloudellisesti mainiosti, ja kummatkin vetonaulat tienasivat huhujen mukaan työstään jopa satojen miljoonien palkkiot.