Nick Kyrgios lähtee uuteen tenniskauteen hyvillä mielin ja paremman itseluottamuksen voimin. Tennistähti kertoi kyllästyneensä viime kauden epätasaisuuteen, ja päätti pitää päänsä kylmänä koko ensi kauden.

– Kyllästyin siihen vuoristorataan. Haluaisin mielummin pysyä tasaisella tasolla koko vuoden ajan. Viime vuonna minulla oli paljon korkeita huippuhetkiä ja todella matalia laskuja. Loppupeleissä minun oli ymmärrettävä, että se on pitkä vuosi. En voi tuhlata liikaa energiaa kaikkeen muuhun, 22-vuotias huippupelaaja pohdiskeli Reutersin haastattelussa.

Vuosi 2017 oli todella vaikea. Ikävä lonkkavaiva haittasi peliä, eikä henkinenkään puoli ollut aivan toivotulla tasolla. Australialaistähti tipahti useista turnauksista reilusti odotettua aiemmissa vaiheissa.

Nyt huippupelaaja on valmis jättämään viime kauden murheet taakseen. Asiantuntijat ovat povanneet Kyrgiosille hyvää menestystä kotimaansa huipputurnauksessa Australian avoimissa.

– Olisi hienoa, jos pärjäisin hyvin. Otan turnauksen toki ottelu kerrallaan. En aio sanoa, että menen välieriin ja finaaleihin tai mitään sellaista. Kaikki aloittivat vuoden nälkäisinä. Kaikki osaavat pelata tennistä todella kovalla tasolla. En katso liian kauas eteenpäin, Kyrgios päätti.