Eva Wahlström esitteli erikoista tarkkuustreeniä somessa – fanit innostuivat hauskasta videosta

© Kuva: Getty Images

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström on tunnettu teknisyydestään ja terävän nopeista liikkeistään. Ensimmäisenä suomalaisena nyrkkeilyn MM-vyön voittanut kamppailutähti väläytteli jälleen Instagram-videollaan treeniä, jonka avulla kuuluisaa tarkkuutta on kehitetty huipputasolle.

Wahlströmin valmentaja heittelee videolla lähietäisyydeltä pelikortteja kohti nyrkkeilytähteä, jonka tehtävänä on osua lyönnillä jokaiseen korttiin. Viimeksi mestaruusvyötään elokuussa MM-haastajaa Irma Balijagic Adleria vastaan puolustanut huippuottelija pamauttaa osumia kortteihin hämmästyttävän tarkasti.

Nyrkkeilytähden fanit innostuivat näyttävästä videosta toden teolla. Seuraajat hämmästelivät naisen käsien tarkkuutta päivityksen kommenttiosiossa.

– Vau! Taikuutta, kaksi fania hehkutti.

– Huikee mimmi, kolmas intoili.

– Näyttää hauskalta, eräs seuraaja hekotteli.

– No nyt on kova, toinen fani kehui.

Kaikki ammattilaisuransa 21 ottelua voittanut Wahlström puolusti WBC-liiton vyötään viime vuonna kahdesti. Suomen menestynein naisnyrkkeilijä ei ole vielä kertonut tämän vuoden suunnitelmistaan.

Ennen ammattilaiseksi siirtymistä loviisalaislähtöinen tähtiottelija voitti kymmenen Suomen mestaruutta ja neljä Pohjoismaiden mestaruutta. Hän on voittanut myös amatöörien Euroopan mestaruuden kahdesti.