Ilkka Herola sijoittui kolmanneksi yhdistetyn kilpailussa Chaux-Neuvessa. Kilpailun voittoon hiihti Norjan Jan Schmid ja toinen oli Japanin Akito Watabe.

Herola lähti ladulle yhdeksäntenä 50 sekuntia kärjessä startanneen Wataben perään. Herola hiihti kolmantena lähteneen Wilhelm Deniflin kiinni jo ensimmäiessä 2,5 kilometrin lenkillä. Herola ero kolmanteen sijaan oli lähdössä Denifliin noin 25 sekuntia.

Herola veti mukanaan Itävallan Lukas Klapferia kovassa vastatuulessa. Herola onnistui kuitenkin nujertamaan Klapferin loppukirissä. Kärkeen kaksikon ero oli maalissa 20 sekuntia.

Muista suomalaisista parhaiten sijoittui Leevi Mutru, joka oli 19:s. Arttu Mäkiaho sijoittui sijalle 38.

Ennen Chaux-Neuven kilpailua maailmancupissa kuudentena ollut Eero Hirvonen epäonnistui mäkiosuudella ja lähti ladulle kaksi minuuttia kärjen perään. Hirvosen loppusijoitus oli 26:s.