© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilylegenda uskoo Anthony Joshuan pieksevän toisen maailmanmestarin – arvion taustalla yllättävä syy

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Nelinkertainen nyrkkeilyn raskassarjan maailmanmestari Evander Holyfield otti vasta kantaa kutkuttavan jännittävään Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin otteluasetelmaan. Jenkkilegenda uskoo Joshuan vievän ottelun pienen kokemusedun voimin.

– Juttuhan on niin, että kummatkin ottelijat ovat loistavia urheilijoita. Kummallakin on asioita, jotka he tekevät todella hyvin. Deontay saattaa olla kokemattomampi ottelija, vaikka hän on ollutkin mestari niin pitkään. Hänellä on silti paljon itseluottamusta. Hänellä on nopeat kädet ja vikkelät kombinaatiot. Tiedän kuitenkin sen, että häntä ei ole vielä testattu niin paljon. Anthony Joshua oli maailman paras amatöörinyrkkeilijä. Hän voitti kultamitalin. Hän on kerännyt enemmän kokemusta ja tuo paljon pöytään, Holyfield arvioi Yahoo Sportsin haastattelussa.

Joshuan on tarkoitus kohdata WBO-liiton raskassarjan ruhtinas Joseph Parker keväällä ennen Wilderiä. WBC-liiton mestaruusvyötä hallitseva Wilder on kärttänyt ottelua brittitähden kanssa jo pitemmän aikaa, mutta hänkin puolustaa vyötään maaliskuussa Luis Ortizia vastaan.

Wilderin ja Joshuan huippukohtaamista on suunniteltu vuoden toiselle puolikkaalle. Epätasaisista lähtökohdista huolimatta Holyfield uskoo mittelöstä tulevan mainio ottelu.

– Uskon, että se on mahtava matsi. Wilder saattaa tyrmätä kenet tahansa milloin vain. Pidän hänen itseluottamuksestaan ja nopeudestaan. Uskon, että Joshuaa vastaan ottellessa kaikki muuttuu neljännen tai viidennen erän kohdalla. Joshua on vain paljon kokonaisvaltaisempi ottelija. Häntä on koeteltu. Hän on käynyt maassa ja noussut ylös, amerikkalaislegenda intoili.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos