Nyrkkeilyn raskassarjan kovimpiin MM-haastajiin kuuluva Deontay Wilder kaipaisi ehkä hieman sparraamista sanallisten iskujensa kanssa. Jenkkiottelija latasi viikonloppuna Instagram-tililleen treenivideon, jonka päätteeksi hän lateli varsin värikkäitä, mutta valitettavasti täysin tolkuttomia uhkauksia vastustajilleen.

– Olen paras, ja muut ovat vain keskinkertaisia. Kukaan ei piekse minua. Olen puoliksi ihminen ja puoliksi hybridi. Olen muukalainen ulkoavaruudesta, amerikkalaisiskijä höpisi kameralle.

Miehen sosiaalisen median seuraajat eivät malttaneet jättää välistä tilaisuutta ilkkua huippunyrkkeilijälle. Useat fanit muistuttivat Wilderia siitä, että termi ”hybridi” tarkoittaa itsessään jo kahden asian risteytystä.

– Tajuathan, että hybridi tarkoittaa 50/50:tä? Eli olet siis puoliksi ihminen ja puoliksi puolikas, eräs seuraaja naureskeli.

– Puoliksi hybridi… Taidat tarvita sanakirjan, kaveri, toinen ilkkui.

– Tämä on noloa. Etpä olisi ladannut tätä koskaan, kolmas manasi.

32-vuotias jenkkitähti on kärttänyt ottelua IBO-, IBF- ja WBA-liittojen raskassarjan mestarin Anthony Joshuan kanssa jo pitkään. Joshua ottelee kuitenkin ensi keväänä WBO-liiton raskassarjan tittelin haltijaa Joseph Parkeria vastaan. Joshua on kuitenkin puhunut itsekin kohtaavansa Wilderin mielellään myöhemmin ensi vuonna.