© Kuva: Getty Images

Roger Federer paljasti uransa parhaan erän – ”Se oli mahtava hetki elämässäni”

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Tenniksen kaikkein aikojen menestyneimpiin pelaajiin kuuluva Roger Federer on yltänyt uransa mittaan useisiin upeisiin saavutuksiin. Silti yksi ottelu ja tietty erä on jäänyt hänen mieleensä. Federer paljasti tuoreessa Sky Sportsin haastattelussa, että hän pelasi mielestään elämänsä parhaimman erän viime vuoden Australian avointen finaalissa Rafael Nadalia vastaan.

– Se oli upea finaali ja mahtava hetki elämässäni. On mahtava taas palata tänne, Federer hehkutti Australiassa turnauksen alla.

Federer voitti kyseisessä finaalissa ensimmäisen Grand Slam -turnauksensa viiteen vuoteen. Ikimuistoinen erä arkkivihollista Nadalia vastaan ratkesi sveitsiläisen hyväksi lukemin 6-3.

– Minulla oli ollut useita näitä kovia viisieräisiä matseja, ja siihen vielä päälle eeppinen finaalimatsi Rafaa vastaan. Viides erä oli varmaankin paras erä, mitä olen pelannut ikinä. Se oli jättimäinen yllätys. Se oli ehdottomasti kauteni kohokohta. Voitin Wimbledonin ja kaikki muut turnaukset, joissa pelasin olivat myös hyviä, huippupelaaja tunnelmoi.

Australian avoimet pelataan tänä vuonna 15.28. tammikuuta.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos