Golftähti Tiger Woods uskoo pystyvänsä edelleen taistelemaan lajin parhaita vastaan. Hän kertoi asiasta viikonloppuna San Diegossa pelatun PGA-kiertueen kilpailun yhteydessä.

Woods onnistui pääsemään kilpailussa kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen jatkoon, eli selvittämään cutin ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen. 14-kertainen Major-voittaja sijoittui lopulta 23:nneksi tuloksellaan kolme alle parin. Kilpailun voitosta hän jäi seitsemän lyöntiä.

Tiger Woods

@TigerWoods
Can’t thank the San Diego fans enough. I scrambled my butt off but happy with my first event back. See you at Riv!

– Olen iloinen tästä muutaman vuoden tauon jälkeen, en uskonut pääseväni jatkokierroksille vielä tässä vaiheessa paluutani, Woods sanoi.

-En ole suunnitellut ohjelmaani kovinkaan tarkkaan eteenpäin, mutta on hienoa nähdä että pystyn edelleen tahkoamaan tällä tasolla.

42-vuotiaan amerikkalaisen on tarkoitus pelata seuraavaksi kolmen viikon kuluttua Los Angelesissa. Kauden ensimmäinen Major-turnaus, US Masters pelataan Augustassa huhtikuun alussa. Woods voitti turnauksen vuonna 1997 ja se oli hänen ensimmäinen suurvoittonsa.

Viimeiset kymmenen vuotta isot turnausvoitot ovat kiertäneet amerikkalaistähden kaukaa, sillä viimeksi hän nosti Major-pokaalia vuonna 2007 voittaessaan kauden päättävän PGA Championshipin.