Kaikkien aikojen tennislegendoihin ehdoitta kuuluva Roger Federer valmistautuu tenniskauden toden teolla aloittavaan Australian avoimeen turnaukseen kokemuksen tuomalla varmuudella. Turnauksen kakkossijoitettu ei aio ottaa minkäänlaisia paineita menestymissaumoistaan.

36 vuoden ikään ehtinyt Federer on edelleen maailman parhaita pelaajia, mutta sveitsiläisen mielestä muiden pelaajien tulisi olla jo vähitellen häntä parempia.

– Ei voi olla niin, että 36-vuotias on turnauksen ennakkosuosikki, viime vuoden turnauksen voittaja totesi Iol.comin mukaan

Federer paljastaa haastattelussa myös menestysreseptin, jolla hän nappasi viime vuoden turnauksen voiton yli puolen vuoden sivussaolon jälkeen. Hän suosittelee samaa temppua myös niin ikään loukkaantumisten jälkeen pelikentille palaaville kollegoilleen Novak Djokovicille ja Stan Wawrinkalle.

– Tänä vuonna toivon saavani hyvän rytmin ensimmäisten pelien aikana, mutta viime vuonna lähdin vain pelaamaan ja pitämään hauskaa ilman minkäänlaisia tavoitteita. Ehkä sama temppu toimii Novakille ja Stanille, Federer pohtii.