© Kuva: Getty Images

UFC-asiantuntijalta tyly ennuste Conor McGregorin tulevaisuudelle – ”He riistävät sen häneltä”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

UFC:n pitkäaikainen tv-kommentaattori ja asiantuntija Joe Rogan ennustaa, että promootio riisuu Conor McGregorin pian kevytsarjan mestaruusvyöstään. Rogan ei usko, että irlantilaistähti suostuu ottelemaan tänäkään vuonna ja puolustamaan MM-titteliään.

– Tässä on minun ennustukseni: Conor ei ottele vähään aikaan. UFC riistää vyön häneltä, ja laittaa Habib Nurmagomedovin ja Tony Fergusonin ottelemaan mestaruudesta. Heidän on pakko riistää Conor, sillä hänellä on 100 miljoonaa dollaria tilillä, eikä hän tee muuta kuin pidä hauskaa, Rogan arvioi tuoreessa podcastissaan.

UFC:n sisäpiirissä oleva Rogan paljasti promootion tekevän todennäköisesti pian merkittävän liikkeen kevytsarjan mestaruuden suhteen.

– Conor tulee varmasti ottamaan jonkun ison ottelun tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä Nurmagomedov vastaan Ferguson on isoin matsi. He tulevat järjestelmään sen mahdollisesti Venäjällä, kommentaattori vihjaili.

Vapaaottelun kärkipromootio on riistänyt mestaruusvyön kultapojaltaan ennenkin. McGregor voitti höyhensarjan maailmanmestaruuden Jose Aldolta joulukuussa 2015, mutta ei suostunut puolustamaan vyötään kertaakaan. Irkkutähti siirtyi ottelemaan ylempään painoluokkaan, ja UFC vei mestaruuden McGregorilta seuraavana vuonna.

Kevytsarjan mestaruuden McGregor voitti Eddie Alvarezilta syksyllä 2016. Sen jälkeen irlantilainen ei ole otellut UFC-häkissä lainkaan.

McGregor kokeili välissä nyrkkeilyä lajilegendaa Floyd Mayweatheria vastaan. Kymmenessä erässä selkäsaunan kärsinyt irkkutähti tienasi ottelusta huhujen mukaan yli 100 miljoonaa dollaria. McGregor on uhkaillut palaavansa vapaaotteluun tänä vuonna, mutta mitään selviä suunnitelmia ei ole vielä paljastettu.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon