UFC:n nokkamies Dana White paljasti tuoreessa radiohaastattelussa, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on soitellut hänelle useasti erikoisen ehdotuksen kera. Whiten mukaan Trump halusi kaikkien UFC:n mestareiden tulevan jatkossa vierailulle Valkoiseen taloon MM-voittojensa kunniaksi.

– Hän sanoo ja tekee aivan hulluja juttuja. Hän soittanut minulle ainakin 15 tai 20 kertaa aloitettuaan presidenttinä. Trump halusi tietää, voisivatko UFC:n mestarit tulla vierailuille Valkoiseen taloon samaan tapaan kuin vaikka Superbowlin voittajat, White hämmästeli Boston Herald Radion haastattelussa.

Whiten tiedetään olevan pitkäaikainen republikaanisen puolueen ja Trumpin kannattaja. UFC-pomo on esiintynyt useaan otteeseen republikaanien vaalitapahtumissa ja antanut julkisesti tukensa kohupoliitikolle.

– Kaikista kohuista huolimatta hän on yksi rehellisimmistä ihmisistä tässä bisneksessä, jotka tunnen, White ylisti.

Trumpin ja UFC:n historia on myös varsin pitkä. Kiinteistöpohatta oli 90-luvulla ensimmäisten sijoittajien joukossa, jotka kiinnostuivat uutta ja tuntematonta lajia esittelevästä promootiosta.

Vaikka Trumpin sijoituksista UFC:ssä ei ole paljastettu aiemmin mitään, tiedetään hänen antaneen organisaation järjestää ensimmäisiä otteluiltojaan hänen omistamissa hotelleissaan Atlantic Cityssä.