WBO-liiton alemman raskassarjan maailmanmestari Oleksandr Usyk haluaa nousta aikanaan raskassarjaan ja haastaa painoluokan ykkösiskijän Anthony Joshuan. Ensin ukrainalaistähti haluaa kuitenkin keskittyä huippuluokan World Boxing Super Series -turnauksen voittamiseen tänä vuonna.

– Aion otella Joshuaa vastaan, mutta se saa odottaa vielä hetken. Se on kysymys, jota minulta kysytään jatkuvasti. Se olisi hienoa. Pidän Britanniasta, sillä se on nyrkkeilyn syntypaikka. Siirryn vielä raskassarjaan ja näytän taitoni kaikille. Tulen näyttämään, kuinka hyvä olen. Näemme miten siinä käy, kun olemme kasvokkain [Joshuan kanssa], Usyk uhosi Sky Sportsille.

Joshuan ja Usykin urien tarinat ovat kiehtovan samanlaiset. Kummatkin voittivat kultamitalit Lontoon olympialaisista vuonna 2012 ja nousivat maailmanmestareiksi ammattilaisina ensi kerran vuonna 2016. Nyt kummallakin on edessä mestaruudet yhdistävä ottelu.

Seuraava koitos Usykin kalenterissa on WBC:n alemman raskassarjaan ruhtinaan Mairis Briedisin kohtaaminen Super Seriesin välierissä ensi lauantaina Riikassa, Latviassa.

Joshualla on taas tiedossa maaliskuinen huippumittelö saman liiton raskassarjan mestarin Joseph Parkerin kanssa Walessissa.