© Kuva: Getty Images

Vuoden suurimman nyrkkeilyottelun sopimus viittä vaille valmis – huippuottelijat suostuivat uusintamatsiin

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Los Angeles Timesin mukaan nyrkkeilyn huippunimet Saul ”Canelo” Alvarez ja Gennadi Golovkin ovat suostuneet uusintaotteluun. Supertähdet kohtasivat kerran aiemmin viime syyskuussa, mutta harvinaisen tiukka tuomaritasapeli jätti monien mielestä vielä jossiteltavaa.

Golden Boy -promootion presidentti Eric Gomez paljasti LA Timesille otteluillan järjestettävän 5. toukokuuta Las Vegasissa tai New Yorkissa. Alvarez on promoottorin mukaan hyväksynyt ottelun, mutta lopullista sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu. Ottelun yksityiskohdat ovat vielä toistaiseksi auki.

Gomez valotti, että ottelun toteutuminen on enää Golovkinin taustajoukkojen päätöksestä kiinni.

– Olemme vaihtaneet sopimuksia. Olemme käyneet läpi kolme eri muokkausta papereihin. Toivon tämän viimeisimmän version menevän läpi vielä tänä perjantaina. Kaikista suurimmista tekijöistä on jo sovittu, ja jäljellä ovat enää yksityiskohdat, promoottori kertoi.

Huippuiskijöiden edellinen mittelö päättyi todella poikkeukselliseen 12 erän tasapeliin tuomarien päätöksellä. Meksikolaista Alvarezia edustava Gomez kuitenkin uskoo uusintamatsin päättyvän aivan eri tulokseen.

– Tiedän, että Canelo voittaa. Uskon, että Canelo selvitti hänen [Golovkinin] pelisuunnitelman viime matsin kolmessa viimeisessä erässä. Tällä kertaa hänellä tulee olemaan helpomaa Golovkinin kanssa. Siitä ei tule helppo ottelu, mutta hän tulee pärjäämään paljon paremmin. Canelolla on nyt enemmän kokemusta, ja hän haluaa tämän matsin, Gomez uhosi.

Alvarez on otellut urallaan 52 ottelua, joista hän on hävinnyt vain yhden. Kaksi miehen otteluista on päättynyt tuloksettomana. Kazakhstanilainen Golovkin on taas pysynyt koko 37 matsin mittaisen uransa ajan voittamattomana.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon