Conor McGregor jakoi suloisen perhekuvan somessa – ”Puistossa juniorin kanssa”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Röyhkeästä julkisuuskuvastaan ja hurjista ”roskapuheistaan” tunnettu UFC-mestari Conor McGregor väläyttelee harvoin herkempää puoltaan. Ajoittain kamppailutähti kuitenkin ilahduttaa fanejaan julkaisemalla kuvia perhe-elämästään vaimonsa ja pienen poikansa kanssa.

Uusimmassa Instagram-kuvassaan irlantilaiskamppailija on perheensä kanssa vierailulla lasten leikkipuistossa. Pieni ”Conor Jr:na” McGregorin somekanavissa tunnettu kuopus tekee otoksessa tuttavuutta kiikkuun.

– Puistossa juniorin kanssa tänään, ylpeä isä hehkuttaa kuvatekstissä.

McGregorin paluusta leipätyönsä vapaaottelun pariin ei ole vieläkään tarkempaa tietoa. Mies on vannonut ottelevansa UFC-häkissä tänä vuonna, mutta toistaiseksi mitään uutta ottelua ei ole julkistettu.

Irkkutähdellä on vielä toistaiseksi hallussaan promootion kevytsarjan MM-vyö, mutta hän saattaa menettää sen pian. Painoluokan väliaikainen mestari Tony Ferguson kohtaa keväällä sarjan ykköshaastaja Khabib Nurmagomedovin, ja pelissä on UFC:n presidentin Dana Whiten mukaan kevytsarjan virallinen mestaruus.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia