Tanskalainen tennistähti Caroline Wozniacki eteni Qatarissa pelattavassa turnauksessa puolivälieriin voittamalla Romanian Monica Niculescun 7-5, 6-1.

Siinä ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä, mutta ottelun jälkeen puheenaiheeksi nousivat tanskalaisen antamat lausunnot vastustajastaan.

Hän vihjasi Niculescun yrittäneen häiritä voihkimalla ottelun aikana kovaäänisesti.

– Se ei ole kovin urheiluhenkistä. Hän yritti päästä pääni sisään ja olinkin tilanteesta ärsyyntynyt, vaikkei tietysti pitäisi, ja aloin tehdä helppoja virheitä, Wozniacki sanoi tanskalaislehti BT:lle

Niculescu pääsi hetkellisesti otteluun mukaan käännettyeen ensimmäisessä erässä tilanteen 1-4:stä 5-4:ään, ennen kuin Wozniacki vei erän lopulta itselleen.

Romanialainen oli häiritsemissyytöksistä tyrmistynyt.

– Se on ilkeästi sanottu häneltä. En ole koskaan kuullut maailman ykkösenä olevan puhuvan tuolla tavalla. Hän ottaa itsensä aivan liian vakavasti, Niculescu vastasi syytöksiin.

Romanialainen myös totesi, ettei tarkoitus ollut yrittää häiritä vastustajaa voihkimisella.

– Minä vain pelaan niin, Niculescu sanoi.

Tammikuun lopulla uransa ensimmäisen grand slam- turnauksen Australiassa voittanut ja maailman ykköseksi noussut Wozniacki kohtaa Qatarissa seuraavaksi entisen maailman ykkösen, Saksan Angelique Kerberin.