Hallissa maailman kärkitulos – Ruotsilla nousemassa uusi yleisurheilutähti?

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Ruotsin – kuten Suomenkin – yleisurheilun suuret riemunaiheet ovat olleet harvassa viime vuosina, mutta nyt Ruotsissa elää toivo uuden menestyjän noususta pituushyppääjä Khaddi Sagnian viikonlopun mainion esityksen myötä.

Sagnia oli jo aiemmin valittu Birminghamin MM-hallikisoihin, mutta kakkoslajissaan 60 metrin aidoissa. Viimeinen mahdollisuus lunastaa kisalippu oli Gävlessä Ruotsin hallimestaruuskisoissa ja tähän Sagnia myös tarttui.

23-vuotias hyppääjä tarrasi kisalippuun jo toisella hypyllään, joka kantoi komeasti 667, mutta parempaa oli tulossa. Neljäs hyppy kantoi peräti 685 ja merkitsi paitsi Sagnian omaa ennätystä – ulkona hän on hypännyt 678 – myös maailmantilaston ykköspaikkaa. Kakkonen, Serbian Ivana Spanovic, jäi kertaheitolla kahdeksan sentin päähän.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia