Jos Mika Poutala olisi onnistunut saavuttamaan mitalin miesten pikaluistelun 1000 metrillä, olisi hän päässyt todistamaan melkoista näkyä.

Juuri kun lajin palkintoseremonia alkoi, hyppäsi Liverpoolista kotoisin oleva Mark Roberts jäälle ja alkoi riisua vaatteitaan. Hän jätti päällensä ainoastaan pinkin röyhelöhameen, sekä apinan naaman sukukalleuksiensa suojaksi. Ilman paitaa olleen miehen vatsaan oli kirjoitettu sanat ”rauha” ja ”rakkaus”.

Kyseessä ei suinkaan ole miehen ensimmäinen kerta tositoimissa vaan hän on suorittanut viuhahduksia jo yli 500 kertaa 22 maassa.

Jalkapallon Mestarien liiga, golfin Ryder Cup, Wimbledonin tennisturnaus ja jopa Super Bowl ovat tapahtumia, joissa Roberts on käynyt aiemmin ”esiintymässä”.

Vuonna 2013 hän totesi, ettei ole yhtään isoa areenaa tai tapahtumaa, jossa ei olisi viuhahtanut. Tuolloin kolmen lapsen isä Roberts oli jo suunnittelemassa erikoisen uransa lopettamista – jälkikasvunsa pyynnöstä – mutta toisin näyttää käyneen.

Lähteet: Daily Mail, Mirror

Videon tapauksesta voit katsoa Mirror-lehden sivulta täältä

Katso täältä kuvia miehen pitkältä viuhahdusuralta

Troy ✖️

@Troy_Hawk30
So that professional streaker spotted at the #Olympics is none other than Mark Roberts from the UK. He has streaked in 22 countries at 562 events including Super Bowls.
My new hero 😂