Vapaaottelutähti Conor McGregor on palaamassa kehään tämän vuoden puolella.

McGregorin edellisesta esiintymisestä UFC-kehässä on ehtinyt kulua jo yli 15 kuukautta. Näillä näkymin mies nähdään Octagonissa kuluvana vuonna – kahteen otteeseen. Tämä olisi miellyttävä yllätys vapaaottelun ystäville.

Näin raportoi MMA Fightingin toimittaja Dave Meltzer. Hänen mukaansa UFC ja McGregor ovat lähellä uutta sopimusta, joka toisi vapaaottelijan kehään kahdesti vuonna 2018.

– Tiedossa on, että neuvottelut McGregorin kanssa sujuvat hyvin. Sopimusta ei ole tehty, mutta osapuolet eivät ole kaukana toisistaan, Meltzer kirjoitti.

Meltzer otti myös kantaa mediassa esillä olleeseen huhuun, jonka mukaan nyrkkeilijä Floyd Mayweather ottaisi McGregorin kanssa yhteen vapaaottelukehässä.

– En voi nähdä Mayweatherin suostuvan vapaaotteluun edes isosta rahasummasta. Ideana on, että McGregor kohtaa Tony Fergusonin ja Habib Nurmagomedovin välisen ottelun voittajan, toimittaja uskoo.

Mayweather ja McGregor kohtasivat nyrkkeilyottelussa elokuussa 2017. Mayweather otti irlantilaisesta teknisen tyrmäysvoiton kymmenennessä erässä.