UFC:n kevytsarjan kiistaton kärkihaastaja Khabib Nurmagomedov on vaatinut jo pitkään ottelua sarjan hallitsevan maailmanmestarin Conor McGregorin kanssa. Nyt venäläiskamppailija alkaa jo hiljalleen kyllästyä irlantilaistähden odotteluun ja suolasi miehen rankasti tuoreessa haastattelussa.

Nurmagomedovin mielestä McGregor on pilannut oman maineensa uhoamalla joka suuntaan astumatta kuitenkaan vieläkään häkkiin. Irlantilaistähden yli puolentoista vuoden sapattivapaa on johtamassa pian siihen, että UFC riisuu häneltä kevytsarjan MM-vyön.

Venäläispainija pilkkasi vapaaotteluhäkin ulkopuolisiin aktiviteetteihin keskittynyttä McGregoria Burger King -pikaruokaketjun mainoksessa esiintymisestä.

– Monet puhuvat hänestä niin kuin hän olisi kuningas, mutta ei hän mikään kuningas ole. Nyt hän on vain ”hampurilaiskuningas” [Burger King]. Hänellä on rahaa ja hän on kuuluisa kaveri. Hänen elämänsä on mukavaa. Luulen, että hänen olisi parempi pysyäkin erossa kevytsarjan hyvien ottelijoiden matsaamisesta. Pysykööt poissa. Tämä laji ei sovi hampurilaiskuninkaille. Tämä on tarkoitettu oikeille taistelijoille, Nurmagomedov täräytti MMA Weeklyn haastattelussa.

Lähde: MMA Weekly