Varas teki pahan virheen yrittäessään viedä auton amatöörinyrkkeilijältä.

Muun muassa Metro ja Daily Mail uutisoivat englantilaisesta Steve Greenfieldista, joka joutui puolustamaan omaisuuttaan voimakeinoin.

Rakennusmiehenä työskentelevä Greenfield huomasi valvontakameran kuvasta, että vieras henkilö tunkeutui hänen kotipihallaan olleeseen autoon.

– Kello oli noin kaksi yöllä. Vedin housut jalkaan ja menin alakertaan. Ulko-ovelta näin jonkun olevan autossa. Mitään ajattelematta juoksin autolle saadakseni hänet sieltä ulos, Greenfield kertoi Metron mukaan.

Nujakointi alkoi, ja vihainen Greenfield iski nyrkeillään varasta useamman kerran. Greenfield joutui perääntymään autovarkaan kaivaessa esiin nyrkkiraudan.

– Yritin herättää ihmiset huutamalla. Kaikki oli hyvin siihen asti, kunnes näin hänen kaivavan jotain taskustaan. Pelkäsin sen olevan veitsi, Greenfield muisteli.

Greendieldin peräännyttyä varas otti jalat alleen ja juoksi karkuun. Greenfield selvisi tilanteesta säikähdyksellä eikä rosvo onnistunut viemään hänen uudenkarheaa Ford Ranger Wildtrakia, jonka arvo on noin 35 000 puntaa (noin 40 000 euroa).

– Steve on nyrkkeilijä ja ensimmäisessä ottelussaan hän tyrmäsi, joten varas valitsi ehdottomasti väärän talon, Greenfieldin kaveri Michael Smith totesi.

Video amatöörinyrkkeilijän ja autovarkaan välikohtauksesta löytyy täältä.